Tervetuloa tutustumaan partiotoimintaan Rajamäellä. Rajamäen Metsänkävijät on perustettu vuonna 1959, joten toiminta on hyvin vakiintunutta ja Rajamäelle juurtunutta. Partiotoiminta on nuorisotoimintaa yli 8 -vuotiaille.

RaMessa jäsenten ikähaitari on peräti 80 vuotta, joten hyvällä syyllä voi todeta partiotoiminnan sopivan kaiken ikäisille!
Toimintaamme vetävät niin nuoret kuin varttuneemmatkin johtajat. Partiotoimintaan kuuluu, että nuorimmilla partiolaisilla (sudenpennuilla ja seikkailijoilla) on aikuisjohtajat, mutta heitä vanhemmilla on vertaisjohtajat eli suunnilleen samanikäiset tai hieman vanhemmat johtajat.  Kaikilla ikäkausilla on kuitenkin täysi-ikäinen ikäkausijohtaja.

Lisää tietoa toiminnastamme saat ottamalla yhteyttä johtajiimme (katso yhteystiedot).

Mikäli haluat olla mukana toiminnassamme silloin tällöin vaikkapa auttamassa retkillä, kilpailuissa rastimiehenä, muonittajana leireillä yms., kerro meille ottamalla yhteyttä johtajiimme.  Aktiivisempaankin toimintaan olet tervetullut. Ei haittaa vaikka sinulla ei olisikaan aikaisempaa partiokokemusta – partion koulutusjärjestelmä erilaisine kursseineen antaa valmiudet vaikkapa viikkotoiminnan vetäjäksi.